SHANTA'S ROTI'S

SHANTA'S ROTI'S Originele Surinaamse Roti

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 536 beoordelingen
17 jan 2020 om 19:07 Super lekker en nog warm bij aankomst!
3 jan 2020 om 21:38 Lekker eten snel bezorgd alleen jammer dat jm het beneden moet ophalen .;)verder top
2 jan 2020 om 12:52 Eten was smakelijk zoals altijd! Alleen jammer dat je het beneden op moet halen. Het idee van thuisbezorgen is dat je je huis niet uit hoeft te komen. Onze flat is open (buiten lucht) en licht. Dus met veiligheid heeft het niks te maken...
28 dec 2019 om 1:40 Ik heb een portie roti kip en roti doksa besteld. De kip had een beetje een rare nasmaak, maar de doksa was HEERLIJK!
23 dec 2019 om 17:36 Het kan aan mij liggen maar ik vond het niet zo top-lekker als eerder. Ik vond 't qua smaak en textuur allemaal wat minder. Nog steeds heel goed, maar minder. Maar de zijn prijzen wel flink gestegen. Niet meer mijn top-favoriet dan, helaas
23 dec 2019 om 14:40 The food we ordered was really tasty!! Took a while for delivery, but saw in the reviews that this is normal for a Sunday.
10 dec 2019 om 18:45 Iedereen was erg enthousiast over de nasi kip speciaal. 1 van de beste zelfs. Complimenten.!
8 dec 2019 om 19:30 Lekkere roti, snelle levering. Alleen erg jammer dat de bezorger niet naar bovenkomt (ik woon in een flat) en je zelf je eten beneden moet komen ophalen.