SHANTA'S ROTI'S

SHANTA'S ROTI'S Originele Surinaamse Roti

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 826 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shanta's Roti's. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 23:21 Food really nice. The owner made the delivery himself and called to check about it and asked if i was ok to pick it up downstairs.
23 mei 2022 om 14:59 Shanta is altijd lekker, ik bestel hier vaak als ik terugkom van een reis omdat de kwaliteit altijd goed is en bovendien betrouwbaar is. Zelf hou ik het meeste van de roti kipfilet (speciaal) en de vegetarische Nasi!
21 mei 2022 om 21:25 Wij werden gebeld door een duidelijk geïrriteerde bezorger dat hij al gelangen tijd stond aan te bellen en er niet open werd gedaan. Doordat hij geïrriteerd was vonden wij hem niet sympathiek overkomen. Wat bleek hij stond in een verkeerde wijk.
11 mei 2022 om 7:20 Goede bezorgservice, eten was heel goed warm. En smaaktebheel goed. Al voor 2de x besteld in korte tijd bij hun.
10 mei 2022 om 22:17 Ik kan lang bedenken wat de minpunten waren van Shanta’s Roti, maar die zijn er gewoon niet! Goed van smaak, warm, goede portie en erg vriendelijk.. Hopelijk zorgen alle goede recensies niet voor lange wachttijden in de toekomst!
9 mei 2022 om 22:55 Roti Doksi was heerlijk
8 mei 2022 om 20:01 Heeeerlijke roti en absoluut een aanrader! Het enige minpunt is de prijs voor een grotere portie wat bij andere zaken een normale portie is.
7 mei 2022 om 21:08 Heerlijke roti
26 apr 2022 om 15:28 Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Snel bezorgd ook. Ik ben tevreden en zal in de toekomst zeker opnieuw bestellen.
23 apr 2022 om 22:02 Good service
22 apr 2022 om 11:10 Echte goeie Roti met duidelijk zelfgemaakte peper.
17 apr 2022 om 19:36 Eerste en de laatste keer wat een troep. Die bami zou ik niet eens aan mijn honden voeren