SHANTA'S ROTI'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1166 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shanta's Roti's. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 22:41 Supersnelle bezorging en heerlijke Roti!
14 jul 2024 om 21:36 Om 19.15 besteld. Om 21.18 wordt de bestelling geannuleerd. Terwijl er de hele tijd werd aangegeven dat de bestelling onderweg zou zijn. Wat een aanfluiting. 2 uur wachten en dan pas annuleren.
14 jul 2024 om 19:35 TOPPY
14 jul 2024 om 13:16 De bezorging was eerder dan in de app stond aangegeven. De vegetarische roti heeft mij zeer goed gesmaakt. Mijn huisgenoot vond de rotirol ook lekker.
10 jul 2024 om 17:01 Roti lekker zacht en lams is altijd heerlijk Zeer tevreden weer
3 jul 2024 om 18:50 Lekker eten. Goede porties. Alleen jammer dat je verplicht bent een drankje te kopen als je een nasi besteld, waardoor de prijs hoger wordt.
2 jul 2024 om 21:42 Nice food and even nicer Customer service!
2 jul 2024 om 21:26 Ik miste saus bij de vegetarische roti. Er zat überhaupt geen vocht bij. Sommige aardappels waren zo zacht dat het puree leek. Het waren slechts aardappelen, kouseband en een beetje tempeh. Geen ei, geen saus. Ik heb het wel eens lekkerder gegeten.
2 jul 2024 om 19:13 Was niet super lekker, ok maar niet speciaal. Smaak was vrij vlak. Heb wel eens betere roti gegeten.
29 jun 2024 om 22:24 Enige plek waar ik roti bestel !
27 jun 2024 om 18:48 Overheerlijke roti doks en bami op z'n Surinaams! Nergens in Amsterdam zal je zo een lekkere roti doks vinden zoals bij Shanta! Mijn vaste roti doks restaurant. Tot de volgende keer!
24 jun 2024 om 19:22 Prima